Mens Health Best: Коремни мускули - Разнообразни тренировъчни програми за цялото тяло и коремните мускули Joe Kita

ISBN:

Published: January 22nd 2007

Paperback

96 pages


Description

Mens Health Best: Коремни мускули - Разнообразни тренировъчни програми за цялото тяло и коремните мускули  by  Joe Kita

Mens Health Best: Коремни мускули - Разнообразни тренировъчни програми за цялото тяло и коремните мускули by Joe Kita
January 22nd 2007 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 96 pages | ISBN: | 10.72 Mb

От най-голямото мъжко лайфстайл списание в света „Men s Health” пристига следващата поредица книги на издателство AMG Publishing. Първата от тях е КОРЕМНИ МУСКУЛИ. Тя е посветена на заздравяването и тонизирането на коремните мускули. Това авторитетноMoreОт най-голямото мъжко лайфстайл списание в света „Men s Health” пристига следващата поредица книги на издателство AMG Publishing. Първата от тях е КОРЕМНИ МУСКУЛИ. Тя е посветена на заздравяването и тонизирането на коремните мускули. Това авторитетно издание съдържа пет глави, изпълнени с последните знания за средната част на тялото и коремните мускули, загряване, стречинг, изграждане на мускулите и изчистването на мазнините.

Над 50 илюстрирани с цветни фотографии упражнения показват как ефективно да атакуваме горните и долните коремни мускули, косите коремни мускули, мускулите на седалището и долната част на гърба. В книгата са включени диети и съвети за храненето, предназначени да ви отърват от излишните килограми. За авторите Men s Health e водещото списание в света за мъжки лайфстайл.

То е единственото мъжко списание, посветено на практически позитивни действия, които правят живота на мъжа по-добър.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Mens Health Best: Коремни мускули - Разнообразни тренировъчни програми за цялото тяло и коремните мускули":


grosvenor-kensington.com

©2012-2015 | DMCA | Contact us